Yellow Day

20 de Juny: Yellow Day o consells per viure més feliç

Hi ha diferents fórmules, especialistes, psicòlegs i estudis que demostren que el 20 de Juny és el Yellow Day, o cosa que és el mateix: és el Dia Més Feliç de l’Any. Per això, el que avui ens proposem és donar sis consells per viure més feliç, no només aquest dia, sinó tota la resta de l’any.

Fes coses noves i sorprenents

Proposa’t cada dia fer una activitat nova, fora de la rutina, o que sempre hagis volgut practicar. No caure en els hàbits de sempre farà que esperem el nou dia amb il·lusió i ganes de fer coses noves. Mai és tard per començar a fer una nova activitat que sempre has deixat en un calaix!

yellow day

No visquis amb rancor

Quan ens fan mal, és normal no poder perdonar en el moment i necessitar més temps per poder sobrepassar-ho i tornar a la normalitat. Tot i això, el millor que pots fer és no donar-li més importància de la necessària i aprendre també a perdonar. Fer-ho et farà feliç i t’ajudarà a millorar la teva autoestima.

Relativitza i sigues crític

“Sempre em passen les pitjors coses”, “només tinc jo mala sort”, “que malament que em surten les coses”… Totes aquestes queixes, amb raó o no, les hem dites tots. Doncs ara és moment de començar a relativitzar: és realment el que t’ha passat el pitjor? Potser sí, però tot passa i d’aquí a un temps ho veuràs diferent i t’en-penediràs de no haver gaudit del moment.

Envolta’t de persones que t’estimin, i d’un animal!

Les relacions tòxiques són un dels mals d’aquest segle XXI: l’enveja, les xarxes socials, el poder… Tot això fa que les relacions que tinguem en algun moment no aportin qualitat a la nostra vida. Un dels consells més importants és el d’envoltar-nos de persones que ens estimin, i a més a més d’amics, parelles i familiars, també ho pots fer d’animals, que és la forma d’amor més incondicional que existeix!

yellow day

Dona les gràcies i fes actes voluntaris

Una de les formes de satisfacció més important, a més a més de la de perdonar, és la de ser agraït, no només amb els teus familiars o amics més propers, també amb persones desconegudes i que necessiten la nostra ajuda i solidaritat. Per això, saluda als veïns, ajuda a la persona gran a transportar el carret de la compra, fes actes voluntaris i dóna tot el que no utilitzis.

Regala’t temps

En una època en la qual correm d’aquí cap allà, no tenim temps per anar a fer la compra, ni estar amb els fills, ni viatjar ni fer altres coses que ens motivin, tenir temps per un mateix, és un autèntic regal! Doncs fes-ho més sovint perquè és un dels millors moments que pots passar: amb tu mateix, amb les persones que estimes i fent activitats que et motivin o, per exemple, que et facin sentir bé, com l’esport.

yellow day

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *