Tractaments naturals per hidratar la pell després de l’estiu

L’estiu comporta tenir una cura més específica per a la nostra pell a causa de la contínua exposició al sol, a les platges, piscines i exteriors. Els raigs UV danyen i cansen la nostra pell tal com ho vam comentar a un dels nostres anteriors posts: “Cures davant del sol”.

La sequedat de la pell és un dels efectes visibles immediats i els podem combatre amb l’ús de cremes hidratants, locions, begudes i exfoliats. Però hi ha maneres naturals i més saludables amb les quals podem arribar a mantenir-nos protegits i amb una pell suau i saludable.

exfoliar

4 consells per hidratar la teva pell després de la platja

  1. Netejar en profunditat: hem d’eliminar els residus de sal, clor o suor abans de procedir a hidratar la pell. En aquest cas, recomanem utilitzar exfoliats naturals que ens ajudaran a eliminar aquestes impureses i cèl·lules mortes de la nostra pell.
  2. Crema hidratant corporal: l’aplicació d’aquesta ens ajudarà a mantenir la pell hidratada i evitarà la sequedat que el sol pot provocar. Recomanem utilitzar una que contingui elastina i col·lagen natural.
  3. Suc de pastanaga: aquesta deliciosa i natural beguda ens ajudarà a allargar el to daurat del nostre bronzejat, ens donarà brillantor a la pell i ens aportarà les vitamines necessàries per mantenir una pell hidratada.
  4. Aplicar àloe vera: el sol pot causar-nos cremades, pell morta i picor, aquest producte natural i nutritiu ens ajudarà a calmar aquests malestars i refrescar la nostra pell.

Tot i això, la part que més pateix pels raigs de sol és la nostra cara; és per això que es veu resseca, apagada i irritada i hem d’extremar les cures per garantir un estat saludable i una òptima aparença.

Mascarilla

Descobreix 4 màscares per a després de prendre el sol

  1. Mascareta d’alvocat i ou: la polpa de l’alvocat i el rovell d’ou et donarà un efecte hidratant molt potent que ajudarà a la teva pell a estar sana.
  2. Mascareta de mel i ou: aquesta màscara ens ajudarà a treure les escates o esquerdes del nostre cutis, la mel ajudarà a eliminar la sequedat i ens donarà una nutrició i reparació des de l’interior.
  3. Mascareta de xocolata: és un ingredient idoni per a la hidratació profunda i per combatre la deshidratació per exposició al sol. Et deixarà una pell deliciosa!
  4. Mascareta d’àloe vera: el sol crema la nostra pell, la cansa i mata les cèl·lules del cutis, no hi ha millor ingredient que l’àloe vera.

No oblidis beure molta aigua i d’usar aquestes màscares sempre que tinguis pensat exposar-te al sol: fa servir protector solar abans, durant i després d’aquests períodes d’estiu!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *