Tipus de massatges i els seus beneficis

En l’actualitat el massatge s’ha convertit en el millor recurs per alleujar el dolor físic i psicològic derivat d’una activitat diària incessant. Creus que necessites un massatge però no coneixes quines són les tipologies? En el post d’avui t’expliquem quin pot ser el més indicat per a tu.

Massatge relaxant

És el tipus de massatge més comú i serveix per eliminar l’estrès i treure la tensió dels músculs sobrecarregats. S’aplica a tot el cos i s’accentua en la zona de l’esquena i el coll, que són les zones amb major càrrega diària.

Massatge Japonès

És un massatge molt estès en el món oriental i es basa en tècniques de la medicina tradicional. El massatgista fa servir els seus dits i mans per estimular amb pressió diferents parts del cos de manera localitzada i a partir de la ruta dels meridians.

Massatge terapèutic

Generalment es prescriu en un centre mèdic i es focalitza en corregir lesions musculars i esquelètiques que estan causant dolor al pacient.

Massatge suec

Amb l’objectiu de relaxació i eliminació de la tensió, el massatge suec consta de diferents fases. En primer lloc s’executen cops superficials per activar la sang dels músculs i després es passa a les parts més profundes exercint pressió i amb moviments graduals.

Massatge balsàmic

En aquest tipus de massatge es fan servir olis essencials concentrats que a partir de moviments circulars penetren a la pell i amb els seus principis actius, inhibeixen els microbis i enforteixen el sistema immunològic.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *