SERVEIS

FÓRMULES MAGISTRALS

Es tracta d’un medicament destinat a un pacient específic que preparem in situ seguint les normes tècniques i d’art farmacèutic de rigor. El nostre laboratori triga entre 24 i 48 hores en tenir-lo preparat.

SPD

Preparem la medicació personal (Sistema Personal de Dosificació) d’aquelles persones que per raó de les seves circumstàncies no poden, o els és difícil, complir amb la seva pauta de medicació.

DIETÈTICA

Tenim una àmplia gamma de productes per a tenir cura del teu cos i la teva imatge de forma saludable, des de medicina tradicional fins a medicina alternativa. Si no trobes el producte que estas buscant, nosaltres te’l localitzem i facilitem.

NUTRICIÓ ESPORTIVA

Som especialistes en nutrició esportiva: estudi personalitzat amb directrius i pla nutricional a mida per assegurar-te que estàs ingerint els aliments i nutrients apropiats. Preparació nutricional per triatlons, maratons i molt més.

HOMEOPATIA

Pots trobar les millor marques d’homeopatia del mercat, com ara Boiron i Heel. El nostre laboratori també prepara sals de Schüssler i flors de Bach personalitzades.

PEDIATRÍA

Xumets, llets, cereals, biberons, cremes i xampús així com canastrells etc. des d’acabats de néixer fins a la preadolescència. Aquí també posem arracades i disposem d’un lloguer de pesabebès digitals a domicili.

VETERINÀRIA

Portem més de 70 anys cuidant del benestar d’animals de companyia i de granja, proveïnt de serveis i medicaments a Clíniques Veterinàries i particulars.

DERMOFARMÀCIA

Duem a terme estudis de les característiques de la teva pell i cabell per poder-te assessorar i oferir aquells productes més adients, d’entre les millors marques del mercat.

TEST D’INTOLERÀNCIA ALIMENTÀRIA

Realitzem el test que t’ajudarà a conèixer quin aliment o grup d’aliments són perjudicials per la teva salut. Si el test és positiu, podem ajudar-te a establir una dieta equilibrada i variada personalitzada.