Remedios para los resfriados de primavera 1

Remeis per als refredats de primavera

Els refredats són molt freqüents aquests dies i els canvis de temperatura afavoreixen l’aparició de tos. Al blog d’avui t’expliquem alguns remeis per combatre aquesta molèstia i aprofitar el bon temps al màxim.

Mel 

La mel és un aliment agradable i molt polivalent per a consum diari. En els seus actius es troba la capacitat demulcent, aquesta textura aconsegueix cobrir la part de la zona irritada i calma eficaçment el dolor. La millor manera de prendre-ho és amb una tassa de te perquè manté la seva consistència i harmonitza el sabor.

 

Remedios para los resfriados de primavera 0

 

Aigua amb sal

Els costums mariners són de vegades molt útils, com és el cas de l’ús de l’aiguamarina. El mal de coll es pot minorar a partir de gàrgares amb l’aigua, aquest procediment ajuda a drenar l’excés de líquid de les zones inflamades, afluixant els símptomes de dolor.

 

Remedios para los resfriados de primavera 3

 

Vapor

El vapor és un remei infal·lible per curar la tos. La manera és ben senzilla, tan sols necessites una palangana amb aigua bullida i una tovallola que farà que no s’escapi el vapor. Llavors practica inhalacions durant 10 minuts al dia i veuràs com l’estat de dolor millora exponencialment.

 

Remedios para los resfriados de primavera 2

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *