¿Que són els superaliments? 1

Que són els superaliments?

¿Busques millorar la teva salut i rendiment a partir d’una alimentació més variada i conscient? Doncs al blog d’avui t’expliquem què són els superaliments, com es diuen i quins són els seus beneficis.

Què són els superaliments?

Llavors de xia

Les llavors de xia s’han tornat tan reconegudes que ja es poden trobar en qualsevol supermercat o gran superfície. La característica de superaliment es troba en la seva capacitat de proveir al cos una quantitat excel·lent d’àcids grassos poliinsaturats. A més, l’alt contingut en fibra, reforça la sensació de sacietat i regula el trànsit intestinal.

Llevat nutricional

Aquest ingredient és tan versàtil com podria ser la ceba o l’all, serveix per afegir i millorar qualsevol plat. En el seu interior es troben quantitats òptimes de vitamines B, minerals i aminoàcids. El seu aspecte és daurat, el pots trobar en formes de forma de flocs i el seu sabor és similar al formatge.

Cúrcuma

La cúrcuma és una arrel relativa a la família del gingebre i el seu color ataronjat expressa la seva riquesa en fitoquímics la qual li atorga el potencial antiinflamatori. Aquest actiu és molt efectiu davant el dolor, l’envelliment o els problemes gàstrics. A tot això se li suma l’alt contingut en vitamina C, B6, B3, magnesi, zinc i ferro.

¿Que són els superaliments? 0

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *