Backpack

Què medicaments no poden faltar a la teva maleta?

Ha arribat l’estiu, les vacances i l’hora de viatjar! Avui dia, portar una bona farmaciola és gairebé igual d’important que el passaport o els bitllets d’avió. Una de les primeres coses que s’han de tenir en compte a l’hora de marxar de vacances és si el viatger pateix una patologia crònica com diabetis o asma. I segon, sempre evitar i prevenir emergències portant els medicaments adequats.

Depenent del destí al qual viatgem, podrem trobar medicaments diferents de les farmàcies pròximes, és per això que recomanem que els següents no faltin dins de la seva farmaciola de viatge:

  1. Repel·lent d’insectes: les picades de mosquits o insectes poden ser un perill. Podem prevenir això amb l’aplicació d’un producte que et mantingui allunyat d’aquesta exposició a algun problema o situació d’emergència.
  2. Analgèsic i antiinflamatori: això ens ajudarà en qualsevol situació en què presentem malestars, mals de cap o musculars. Així també podrem controlar la febre o molèsties d’alguna infecció que presentem.
  3. Antiàcids: els canvis en la dieta durant les vacances ens poden provocar malestars estomacals com acidesa, nàusees o restrenyiment. La qual cosa podrem posar remei amb un antiàcid que podrà controlar aquests espasmes gàstrics.
  4. Protector solar: encara que el nostre destí no sigui platja, passejar durant molt temps sota el sol pot ocasionar greus perills per a la nostra pell. Pots consultar aquí les nostres anotacions sobre el sol i la importància de protegir-se!
  5. Anticinetosi: qui no ha patit mareig en carreteres, vaixell, o avió? Per això recomanem alleujar aquests símptomes amb biodramina a la mà.
  6. Gotes d’ulls: piscines, sol, pol·len o simplement un altre ambient al qual no estiguem acostumats ens poden ocasionar malestar d’ulls freqüent. Evitem la picor o enrogiment amb un sèrum fisiològic o bé hidratants oculars.
  7. Apòsits per a primeres cures: en qualsevol viatge podem patir un accident d’una ferida o lesió petita. Pel que si el teu viatge és majorment una aventura per la natura, seria recomanable carregar amb benes compressives, gases, sèrum, tiretes i antisèptics iodats.
  8. Antihistamínics: qualsevol reacció al·lèrgica inesperada es podrà solucionar amb aquest senzill medicament. Molt útil per salvar-nos d’un moment perillós!
  9. Sals de rehidratació oral: per mantenir els nivells òptims de glucosa i sodi en l’organisme. Recomanat per a pacients que pateixin de diarrea i per prevenir la deshidratació.
  10. Clorhexidina: és convenient incloure a la farmaciola una esbandida bucal d’acció bactericida per prevenir infeccions i mantenir una bona higiene durant les vacances.
First Aid Kit

First Aid Kit (photo © www.blog.kesari.in)

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *