beneficis llimona

Què ens aporta la llimona?

En forma de granissat, gelat, suc, infusió, la llimona té multitud d’usos i beneficis. Avui ens hem proposat fer un llistat de tots ells perquè comencis a introduir-la dins la teva dieta.

Alguns dels seus beneficis més comuns son:

  • És un excel·lent “netejador” del nostre organisme. Ja que des del segle XVII, la llimona era considerada com a digestiu i purificadora de la sang.
  • La principal vitamina que conte és la C, la qual assegura unes defenses fortes contra refredats i grips. És molt conegut, per exemple, el remei amb aigua calenta, llimona i mel.
  • La llimona té la capacitat de neutralitzar i eliminar les toxines del nostre organisme, ja que és un gran dissolvent de substàncies tòxiques. Un remei també molt conegut és el de prendre suc de llimona en dejú per facilitar aquesta eliminació.

beneficis llimona

Partint de la base de tots aquests beneficis esmentats, a què més ens pot ajudar?

  • La llimona funciona d’una manera especialment efectiva per al sistema cardiovascular. Ja hem parlat del seu poder d’eliminar toxines i de purificar la sang, més específicament, neteja de substàncies tòxiques el plasma sanguini.
  • Continuant amb el seu poder desintoxicant, també afavoreix d’una manera directa al fetge i els intestins, ja que s’encarrega d’eliminar residus i metabolitzar els greixos. El remei del suc de llimona també serveix quan patim els efectes de la diarrea.
  • Si coneixes a alguna persona que pateixi de reuma o gota, recomana-li que ingereixi més quantitat de llimona en la seva dieta. La llimona s’encarrega de eliminar les toxines i els cristalls que formen la gota.
  • Manté la nostra pell neta. Sí, la llimona no només ens beneficia de manera interior, també exterior! Especialment, si tens la pell amb tendència greixosa, la llimona s’encarrega d’aborbir aquests greixos. Aplica’t una mica del seu suc a la cara abans de dormir.

Són moltes les propietats que aporta la llimona i malalties a les quals pot ajudar, aprofita que l’hivern és la millor època per tastar-los i comença per seguir els nostres consells!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *