refredat infantil, resfriado infantil

Pròpolis i equinàcia per prevenir el refredat infantil

Ja us hem parlat en alguna ocasió de plantes medicinals i l’homeopatia en pediatria per tractar i pal·liar els símptomes de refredats o grips. I avui us volem presentar dos remeis infal·libles que ajudaran a que els protagonistes de la casa siguin menys propensos als refredats infantils i altres malalties del sistema respiratori: el pròpolis i l’equinàcia.

Amb l’arribada de la tardor i l’hivern, arriben els inevitables refredats i grips i de vegades, aquests es tornen recurrents fins a la primavera. De fet, s’estima que la majoria dels nens tenen, de mitjana, entre sis i deu refredats a l’any. Si és el cas dels teus fills, et recomanem que tinguis en compte el pròpolis i l’equinàcia per prevenir l’aparició d’aquests molestos símptomes. T’expliquem més sobre aquests dos remeis naturals.

  • El Pròpolis és una substància orgànica produïda per les abelles. El seu consum sol recomanar-se en cas d’afeccions respiratòries recurrents o en qualsevol situació en la qual les defenses de l’organisme estan baixes ja que s’ha observat que els nens que ho consumeixen habitualment tenen menys complicacions de vies respiratòries. A més, el seu agradable sabor és perfecte per als nens.
  • L’Equinàcia, el seu ús més freqüent sol ser per reduir els símptomes del refredat comú. Això és degut a les dues propietats principals de la planta: la seva capacitat per reforçar i potenciar el sistema immunitari i com antiinflamatori. A més, està demostrat que l’equinàcia contribueix a disminuir la febre, la mucositat i la tos associats al refredat.

A més d’aquests dos complements, és molt important portar una dieta sana i equilibrada que inclogui aliments amb vitamina C i A, lactis, fruita, llegums o fruits secs.

Com sempre et diem, abans d’utilitzar qualsevol remei o medicament, consulta’ns, resoldrem els teus dubtes i trobarem la millor solució per a la teva situació.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *