Micronutrients 1

Micronutrients per enfortir el teu sistema immunològic

La naturalesa humana necessita ajuda addicional per a protegir-se dels virus i això es tradueix en enfortir el sistema immunològic a partir de nutrients, vitamines i minerals. Pren nota sobre els següents micronutrients per augmentar les teves defenses.

Tots sabem que les vitamines i minerals són importants. Necessitem vitamines a les nostres dietes, perquè els nostres cossos no les poden sintetitzar prou ràpidament per satisfer les necessitats diàries. La majoria de minerals es consideren essencials i inclouen un ampli conjunt de micronutrients.

La vitamina A és una vitamina essencial necessària per al creixement i desenvolupament cel·lular, visió, funció immune i reproducció.

Les vitamines B són importants per assegurar-se que les cèl·lules del cos funcionin correctament. Ajuden al cos a convertir aliments en energia (metabolisme), a crear noves cèl·lules sanguínies i a mantenir cèl·lules sanes de la pell, cèl·lules cerebrals i altres teixits del cos. Inclou: B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, B-7, B-9 i B-12.

La vitamina C és un nutrient vital per a la salut. Ajuda a formar i mantenir els ossos, la pell i els vasos sanguinis. Es produeix de manera natural en alguns aliments, especialment fruites i verdures. Es troba en multitud de suplements alimentaris.

Micronutrients 2Micronutrients 2

La vitamina D és essencial per diverses raons, com pel manteniment d’ossos i dents sanes. També pot protegir-te contra diverses malalties i malalties, com la diabetis tipus 1.

La vitamina E és una vitamina important i necessària per a la correcta funció de molts òrgans del cos. També és un antioxidant. Això significa que ajuda a relentir els processos que danyen les cèl·lules.

El calci té diverses funcions importants: ajudar a construir ossos i dents fortes, regular les contraccions musculars, inclòs el batec cardíac i assegurar-se que es formen coàguls de manera normal.

El magnesi és un mineral important que el teu cos necessita per funcionar. Produeix energia i regula el sucre a la sang, com també les reaccions químiques al cos.

El zinc és un oligoelement necessari per a un sistema immunitari saludable. La manca de zinc pot fer que una persona sigui més susceptible de patir malalties.

El potassi és un dels set minerals essencials. Una ingesta correcta de potassi redueix el 20% del risc de mortalitat global. També redueix el risc d’ictus, disminueix la pressió sanguínia, protegeix contra la pèrdua de massa muscular, preserva la densitat mineral òssia i baixa la formació de càlculs renals.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *