Exercicis per fer a casa durant l'Estat d'Alarma

Exercicis per fer a casa durant l’Estat d’Alarma

A causa de l’estat d’alarma, gimnasos i centres d’activitat esportiva han hagut de tancar les seves portes. Conèixer alguns exercicis per fer a casa pot ser una bona rutina per contribuir al benestar físic i mental. A continuació et deixem els nostres favorits. 

Marxa estàtica

La marxa estàtica és molt recomanable per augmentar el ritme cardíac i activar les extremitats. Tracta de fer com si estiguessis corrent però sense moure’s del lloc. Faries el mateix moviment en cas que estiguessis esperant el semàfor en una sessió de running. Es recomana la marxa estàtica per iniciar la rutina d’entrenament, ja que escalfa els músculs i els prepara pels següents exercicis.

Abdominals

Estirat en una colxoneta cap per munt, amb l’esquena recolzada a terra, les cames flexionades i separades a lo ample dels malucs. Ubica les mans a la base del clatell. Enlaira l’esquena fins que els omòplats no toquin el terra concentrant l’esforç al nivell del melic. Recorda no fer la força amb el coll sinó amb els abdominals. Pots realitzar 3 sèries de fins a 20 repeticions. Si vols augmentar la dificultat, fes tot el moviment aixecant una mica els peus de terra. 

Elevació de genolls

És molt similar a l’exercici primer de la marxa estàtica però en aquest cas hauràs de tractar de pujar els genolls tan amunt com puguis. Aquest exercici de cardio anirà molt bé començar a cremar calories.

Planxa frontal

És un exercici per enfortir la zona abdominal. Estirat a la colxoneta de cap per baix, has de recolzar l’avantbraç a terra aixecant el cos en l’aire i mantenint la força en la zona abdominal. Si veus que et costa arribar als 30 segons fes el mateix exercici però amb l’ajuda dels genolls a terra. 

Exercicis per fer a casa durant l'Estat d'Alarma 2

Flexions

Les flexions són un dels exercicis més efectius per mantenir la musculatura de la zona superior del cos, concretament, el pit i els braços. És el mateix que la planxa frontal però en lloc de recolzar l’avantbraç has de recolzar les mans o els punys en la colxoneta. Mantenint la força en els braços baixa el cos fins el nivell en que el teu nas toqui la colxoneta i llavors torna a pujar. Fes-ho mínim 10 cops. Si necessites baixar la intensitat torna a recolzar els genolls a terra. 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *