Evitar la mala olor dels peus 1

Evitar la mala olor dels peus

Amb l’arribada de la calor, les olors es magnifiquen i els nostres peus ho pateixen, sobretot si es tracta de la mala olor. En el blog d’avui t’expliquem algunes maneres d’evitar-ho. Som-hi!

En primer lloc et preguntes: per què fan olor els nostres peus? La resposta és simple, els peus tenen més glàndules sudorípares que altres parts del cos. Tot això sumat a factors de calor, calçat o higiene pot fer que l’olor augmenti i sigui molt molesta.

  1. Cuida la higiene

Els bacteris que expulsem amb la suor són el factor principal de la mala olor. Per tal de minimitzar la seva quantitat és important mantenir una bona higiene. Recorda rentar els peus amb sabó abundant i si veus que l’olor segueix present augmenta la freqüència, rentant-los de dos a tres cops per dia.

Evitar la mala olor dels peus 2

 

  1. Selecciona el tipus de calçat

L’ús de sabates tancades i sobretot, de caire sintètic i poc ventilades pot propiciar la sudoració. Sempre que puguis, fes servir calçat obert i si no tens alternativa, tria sempre mitjons de 100% cotó i com més fins possible.

Evitar la mala olor dels peus 3

 

  1. Productes farmacèutics

Per tal de completar els consells anteriors també pots fer servir productes de les farmàcies. Abans de res, assegurat de que no tens cap restricció mèdica per aquests productes. La gamma de solucions és molt amplia. Hi ha persones que fan servir desodorant en pols, que a més de la seva capacitat absorbent, inclouen actius desodorants bacteriostàtics. En el cas que no t’agradi aplicar la pols sempre pots fer servir sprays antitranspirants. Aquests no tenen tanta capacitat absorbent com en pols però guanyen poder antitranspirant.

Evitar la mala olor dels peus 4

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *