Els ulls parlen sobre la salut del nostre cos

És veritat que els ulls són el reflex de l’ànima, però també són el reflex del nostre cos!

Els ulls estan connectats amb el cervell per la retina i per això són indicadors del funcionament dels nostres òrgans. Les ulleres, les parpelles i les arrugues poden dir molt més sobre el nostre cos del que nosaltres mateixos podem saber.

Si has notat que els teus ulls no es veuen del tot saludables, es veuen cansats, foscos o sense lluentor, pot ser que alguna cosa no estigui funcionant de manera correcta dins del teu organisme. Aquests són alguns indicadors que pots observar per prendre precaucions i cuidar de la teva salut:

  • La lluentor: si notes mancada de lluentor en els teus ulls, pot reflectir que el fetge o els ronyons no estiguin funcionant de manera correcta o estiguin congestionats. Creant una sobrecàrrega de toxines, no deixant que la circulació de la teva sang arribi correctament al capdavant i rebi l’oxigen requerit.
  • Ulleres grogues: el color groc assenyala algun problema amb el fetge i la vesícula; pot ser que els òrgans estiguin treballant per sobre de les seves possibilitats.
  • Ulleres negres o grises: indiquen que els ronyons, la bufeta i els òrgans reproductius estan sent afectats. Això pot ser causat per algun antic problema en el teu sistema digestiu. O bé, si són més grisos, poden indicar problemes amb els pulmons; sent afectats per un problema en el sistema hormonal i el drenatge limfàtic.

Ull humà

  • Borses d’aigua: estàs borses que es col·loquen sota els nostres ulls poden ser indicatius que els òrgans digestius i excretors estan congestionats. Mantenint així substàncies tòxiques que no ens deixen alliberar aquests òrgans.
  • Ombres blanques en la pupil·la: una taca blanca sobre la pupil·la pot indicar mucosidades i és important tractar-les per prevenir el desenvolupament de cataractes en un futur.
  • Ulls vermells: quan la part blanca de l’ull es taca de vermell pot significar problemes en les funcions circulatòries i respiratòries.
  • Pupil·les dilatades: normalment les pupil·les adapten la seva grandària a la llum, però quan observem que estan més grans del normal, es pot entendre que estem en un nivell d’estrès alt, o bé, que patim de paràsits intestinals.
  • Potes de gall: les potes de gall o arrugues al costat dels ulls poden definir-se com a feblesa del fetge i un cansament no digerit.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *