champus anticaiguda

Els millors xampús anticaiguda

Si existeix un problema que preocupa a homes (i també algunes dones) és la caiguda del cabell o també coneguda científicament com “alopècia”. Però, existeix realment una cura o tractament per aquesta patologia? Malgrat que de moment no hi ha miracles en aquest tema, sí que en canvi, podem afirmar que al mercat existeixen algunes opcions per frenar la temuda caiguda. Així doncs, a continuació us proposem els millors xampús anticaiguda.

La gènesi de l’alopècia pot tenir molts factors en funció de la persona i el moment. Alguns cops el desencadenant és simplement l’estrès, canvis hormonals o la mala alimentació (anèmia), fet que suposarà una solució més factible. No obstant això, l’origen també pot ser genètic (l’alopècia androgènica o d’herència genètica), on llavors podem evitar o retardar la caiguda, però difícilment evitarem el temut final.

Tanmateix, s’ha de també tenir en compte que la caiguda del cabell és normal i diària degut al seu cicle vital. Segons l’OMS, podem perdre 100 cabells al dia sense que aquest fet sigui una preocupació major. És a partir dels 100 que haurem de revisar i trobar l’arrel del problema. És fonamental buscar-la, per trobar conseqüentment el millor tractament i/o solució al problema, per exemple, amb alguns dels xampús anticaiguda del mercat.

També és important cerca un xampú anticaiguda adequat al nostre tipus de cabell i alopècia. A continuació veure els 4 millors xampús anticaiguda:

Klorane
Un clàssic de les farmàcies. És un xampú de gran qualitat que més que evitar la caiguda del cabell el seu objectiu és més aviat fortificar-lo. Els seus extractes de quinina i vitamina B ajuden a activar la microcirculació cutània i per tant a què el cabell creixi fort i sa.

champus anticaiguda

Pilexil
Aquest sí està centrat plenament a frenar la caiguda del cabell. És per ús freqüent gràcies al seu pH neutre de 5,5 i estimula a més el creixement del cabell. Entre els seus ingredients hi trobem: vitamines, metalls com Zinc o extracte de Serenoa.

champus anticaiguda

Eucerin
Estem davant d’una altra marca ben coneguda de les farmàcies, també en productes per a la pell. Un dels seus forts és que ajuda a mantenir el cor cabellut sa, evitant així que el cabell es debiliti i caigui. La fórmula és a base de dues substàncies actives que tenim al nostre cos: carnitina i creatinina. També és d’ús regular.

champus anticaiguda

Anaphase (Ducray)
La marca Ducray és per a molts coneguda pels seus xampús o productes per la pell i el cabell. Com no podia ser d’una altra forma, també tenen la seva línia anticaiguda. En aquest cas, no és un xampú però sí una crema complementaria a altres productes que aturen la caiguda del cabell. La seva aportació és donant volum, força i vigor al nostre cabell.

champus anticaiguda

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *