La Dieta Antienvelliment

Existeixen al mercat nombrosos tractaments antienvelliment i productes específics per combatre els signes de l’edat però… sabies que pots prevenir l’envelliment prematur de la pell cuidant la teva alimentació? Una dieta sana, variada i equilibrada són el millor antiarrugues que podem trobar, juntament amb una hidratació constant. Existeixen utrients i aliments que hem d’incorporar en la nostra dieta si volem cuidar la nostra pell com es mereix i que aquesta llueixi saludable i fresca.

Quins són els aliments que he d’incloure a la meva dieta diària per prevenir l’envelliment de la pell?

Vitamina C

La Vitamina C és un dels complements bàsics que ajuden al nostre organisme ja que, a més de protegir-nos davant refredats i altres dolències, ajuda a la producció de col·làgen, proteïna que permet a la nostra pell mantenir-se més resistent i tersa. Aquesta vitamina la trobaràs a la llimona, la taronja, el kiwi o el pebrot.

Betacarotè

Aquest pigment vegetal és molt important ja que, una vegada ingerit, es transforma en el fetge i l’intestí prim en Vitamina A, nutrient essencial per a l’ésser humà. Els betacarotens tenen propietats antioxidants que ajuden a prevenir l’envelliment cel·lular. Pots trobar-los a les pastanagues, els espinacs, les carabasses o els tomàquets.

Vitamina E

La vitamina E és l’encarregada de mantenir la pell neta i saludable ja que protegeix les membranes cel·lulars de l’oxidació. Si vols incloure aquesta vitamina a la teva dieta, la trobaràs als espàrrecs, l’enciam, els pèsols o les nous.

Bioflavonoides

Els bioflavonoides protegeixen la circulació sanguínia, el col·làgen, afavoreixen l’absorció de la vitamina C i actuen com a antioxidants naturals per a la pell. Trobaràs aquest complement a la pell dels cítrics, el raïms, l’aranja, cireres, blat o albercocs.

Seleni

El seleni és, sens dubte, un dels complements essencials per al nostre organisme. Encara que el necessitem en quantitats inferiors a 1mg diari, és bàsic i se li considera un mineral anticancerigen i antienvelliment que estimula el sistema immunològic, actua com a antioxidant, millora l’elasticitat dels teixits i funciona com a antidepressiu. La civada, l’arròs integral o els préssecs són rics en seleni.

Una dieta rica en aquests aliments ens ajudarà a pal·liar les conseqüències de l’envelliment prematur en la nostra pell. I, a més, haurem de reduir el consum de sucre i pasta en la nostra dieta diària i evitar el cafè, tabac i alcohol. És evident que una dieta sana i saludable és una poderosa arma per lluitar contra l’envelliment de la pell, però si aquest hàbit alimentari el complementem amb cremes antienvelliment, la nostra pell lluirà més lluminosa i jove.

A la Farmàcia Amadó sempre recomanem utilitzar un sèrum o crema antiarrugues adaptada a cada tipus de pell. Així, no serà el mateix producte si la teva pell és grassa, seca o mixta.

 

  • Per contra, si estàs contenta amb la teva crema antiarrugues i només vols un complement a la teva cura diària, les ampolles antiaging Germinal 3.0 poden ser una bona opció.

 

  • I si la teva pell és seca i necessites una solució corporal i facial eficaç, la gamma Ureadin d’ ISDIN és perfecta en aquest cas.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *