Cremes antiarrugues

Hi ha milers de cremes antiarrugues dins del mercat de cosmètica: cares, barates, per la zona dels ulls, de la boca, del coll… Si estàs buscant quins són els efectes i els tractaments més efectius per tu, aquest post t’interessa!

Els dermatòlegs asseguren que els efectes d’aquestes cremes antiarrugues són limitats, és clar, ja que hi ha marques a la pell que no s’eliminaran pas amb l’aplicació d’aquestes cremes, però sí que hi ha elements dins d’elles que faciliten l’absorció de vitamines i minerals necessaris perquè la pell recuperi vitalitat i forma.

Alguns dels efectes que han de cobrir són els següents: protegir del sol, hidratar i nodrir la pell, ser agradables a l’hora d’aplicar-se i no produir altres efectes secundaris. I els ingredients principals? Te’ls expliquem!

  • L’element essencial és el protector solar, ja que el 80% de les marques de la nostra pell provenen de la llum ultraviolada del sol. Protegir-nos d’aquest element és vital per evitar taques, arrugues i problemes més greus.
  • L’àcid hialurònic, el resverantrol i l’àcid retinoic són l’element principal que preveu l’aparició d’arrugues, però la proporció d’aquests depèn del teu tipus de pell, per això recomanem consultar al teu dermatòleg o farmacèutic per aconseguir la més adient per a tu.
  • Vitamines com la C i la E. Les dues tenen poder antioxidant i la C, en concret, facilita la producció de col·lagen i alleugera les taques.
  • El nostre cos produeix naturalment un coenzim anomenat Q10, però a partir del 25, es redueix aquesta producció i convé ajudar al nostre organisme amb cremes que contenguin aquest element.
  • Lípids, en general, greixos que protegeixin la pell contra els efectes de la sequedat, per exemple, ja que irriten la pell i la deixen exposada a altres elements nocius.

Aquí us deixem els principals elements però hi ha molts més! Consulta a la teva farmàcia més propera quina us recomanen i a lluir bona cara!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *