Reactiva’t: 6 consells saludables per recuperar l’energia perduda

Un cop finalitzades les vacances, ja plenament reincorporats al treball i amb el canvi d’estació trucant a la porta és molt habitual que ens trobem decaiguts i aixafats. Fins i tot podem patir una baixada de defenses, deixant al nostre organisme exposat a microorganismes oportunistes que ens poden causar, per exemple i entre d’altres, un molest refredat comú.

Com que tots sabeu de què parlem, des de la Farmàcia Amadó us hem preparat una sèrie de consells saludables per a què aquesta tornada a la rutina i adaptació a la tardor no ens causi més trasbalsaments dels necessaris:

1.- Preneu un bon suplement vitamínic: tots sabem que el nostre cos necessita vitamines pel seu correcte funcionament. És especialment durant els canvis de temps i d’alimentació que pot decaure el nivell d’aquests elements essencials per al nostre cos, així que res millor per remuntar que aquest bon suplement vitamínic: no hi haurà microorganisme que no puguin combatre les vostres defenses!

2.- Si tot i prendre vitamines us sentiu decaiguts i/o amb falta d’energia, incorporeu al vostre dia a dia una ampolla de gelea real al suc de taronja de l’esmorzar: nutritiu i energètic per afrontar la jornada laboral o d’escola fins al final!

3.- Estimulem les defenses amb fitoteràpia: teniu al vostre abast l’echinacea, que ajuda al nostre sistema immunitari a escalar la tardor, i el Propolis, un remei tant preventiu com guaridor per a tots aquells de vosaltres que sou propensos a agafar mals de coll: actua com a antivíric i antimicrobià natural, a part de suavitzar la gola i el coll.

4.- Com diuen que és millor prevenir que curar, teniu al vostre abast a la farmàcia remeis homeopàtics per a prevenir el refredat, com l’osccilococilum, que tant ens pot ajudar a passar-lo com actuar de vacuna enfront d’aquest.

5.- Esmorzeu com cal, és l’àpat més important del dia! Que siguin ben energètics, amb carbohidrats com l’avena, que és rica en proteïna vegetal (la que ens dóna l’energia de més qualitat) i baixa en sucres de cadena curta (els que podríem denominar “els dolents de la pel·lícula”).

6.- I sobretot, no deixeu de fer exercici i tenir una bona predisposició mental i emocional, ben optimista. Aquest es el tipus d’energia que generem i que, no només ens fa la vida més feliç a nosaltres, sinó que es contagia a la de la gent que ens envolta. Somrigueu tant com pugueu!

2 respostes
  1. Sandra
    Sandra says:

    Muy interesante los consejos que das Carme! Hay que tenerlos en cuenta para superar la astemia otoñal sin problemas y recuperar la energia!
    Y por cierto, a ver si puedes darme el nombre de algunas vitaminas que pueda comprar por aqui porque yo si que necesito energia… y un buen zumo de naranja! Jajaja

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *