Consells per a una bona protecció solar

Imatge de deporteysalud.info

Hidratar-se és important durant tot l’any però quan arriba l’estiu, aquest hàbit hauria de prendre’s molt seriosament ja que estem exposats a altes radiacions solars i hem de protegir i cuidar la nostra pell seriosament. La llum a la qual ens exposem, és massa intensa i cal protegir-se d’ella tant per evitar cremades com càncer de pell. Ja saps quins passos has de seguir per tenir una bona protecció solar? Et donem alguns consells!

  • Posa’t protecció solar abans i durant les hores d’exposició. És important posar-se-la abans i esperar uns 20-30 minuts abans de prendre el sol
  • Tria bé el factor de protecció pel tipus de pell i la intensitat dels raigs solars sobretot els primers dies d’estiu, molt recomanable utilitzar factors de protecció solar elevats (25, 30, 35 o 50)
  • És important la quantitat de protector que usem. Com a norma general un adult sol necessitar uns 35 grams de crema per cobrir-se tot el cos i molt important anar-se’n posant regularment ja que amb la suor, el frec de la roba i l’aigua, es va desprenent del cos.
  • Aplicar-nos un bon aftersun quan ja no estem al sol
  • Molta hidratació durant la resta del dia, tant en el cos com a la cara. És important protegir-se bé les zones del cos que estan exposades al sol encara que no estiguem tombats a la platja o la piscina. El rostre, l’escot, els braços… han d’anar sempre protegits amb una crema hidratant de qualitat que contingui protecció solar
  • Protegir-se des de dins amb antioxidants addicionals com la Vitamina E, licopeno, betacaroteno o els polifenoles

 

Què t’han semblat aquests consells per tenir una correcta protecció solar? Esteu preparats per cuidar bé la vostra pell aquest estiu? Si teniu més dubtes, consulteu-nos a la Farmàcia Amadó i estarem encantats de recomanar-vos quines cremes hidratantes i solars us poden anar millor pel vostre tipus de pell!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *