Com protegir-se del sol

Com protegir-se del sol

Per fi ha arribat l’estiu, moment de platja, piscines i molt de sol!

És cert que el sol és bo per al nostre cos, ja que ens proporciona beneficis de reacció contra la depressió, és una font alta en Vitamina D i sobretot aquest increïble bronzejat que portem esperant tot l’hivern.

Però també ens pot portar efectes perjudicials que hem d’evitar, com ara l’envelliment cutani, taques, arrugues i fins i tot, càncer de pell. La nostra pell pot ser molt sensible i per això és molt important que tinguem cura d’ella abans, durant i després de prendre el sol.

Cómo protegerse del sol

9 consells per cuidar-nos davant del sol

Et presentem els millors passos que ens ajudaran a mantenir-nos protegits:

  1. Utilitzar protector solar: és important aplicar-lo abans de sortir de casa, així ens ajudarà a filtrar les radiacions ultraviolades A i B i a evitar les cremades i riscos de pell. Et recomanem utilitzar un factor de protecció solar de 30 o superior per a un ús diari.
  2. Tornar a aplicar, cada dues hores, la crema solar: mentre anem caminant o prenent el sol, el cos genera suor, de manera que el protector s’evapora del nostre cos. Repetir l’aplicació cada dues hores ens ajudarà a mantenir-lo uniforme, deixant a la nostra pell fora de perill.
  3. Utilitza barrets, ulleres i pareo: a més a més de ser els complements de moda de l’estiu i els més ‘chics’, aquests objectes també et protegiran i ajudaran a mantenir el cos fora del sol.
  4. Pren nutricosmètics: aquestes pastilles naturals ens protegiran davant del sol i ens augmentaran les defenses naturals, activant les vitamines C, E i D i antioxidants.
  5. Utilitza protectors resistents a l’aigua: de tal manera que ens permetrà refrescar-nos cada mitja hora assegurant-nos que la nostra pell està protegida en tot moment.
  6. Evita l’exposició solar en les hores centrals: cal anar amb compte sobre l’horari en què ens exposem al sol. S’aconsella abans de les 11 h i després de les 16 h; les més perilloses (i les que hem d’evitar) són de 12 h a 15 h!
  7. Protegir en tot moment: no cal protegir-se del sol únicament a la platja. Cada vegada que la pell està exposada al sol, a la terrassa, caminant pel carrer o simplement quan sentis que el sol crema molt, no ho dubtis: és bo usar protecció i cuidar-se.
  8. Cuidar després de l’exposició: és important tenir cura de la nostra pell després de l’exposició solar, aplicar cremes hidratants amb àloe vora que ens ajudaran a mantenir-nos hidratats i frescos. Fent això, repararem la nostra pell en un menor temps i notaràs el canvi.
  9. Exfoliar la pell: mentre ens dutxem, un cop a la setmana, exfolia la teva pell. Això ens ajudarà a eliminar cèl·lules mortes i aconseguir una pell més sana.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *