Combatre les al·lèrgies

Sabies que un total de 8 milions d’espanyols pateixen algun tipus d’al·lèrgia al pol·len,
és a dir, 1 de cada 4 persones?

Segons els experts, després de passar un hivern realment sever, aquesta primavera 2017 arribarà a ser més agressiva i les al·lèrgies estaran cada vegada més presents en la resta de l’any. L’escalfament global ens ocasiona aquesta variabilitat en el temps, amb canvis de pluges i dies molt càlids provocant una pol·linització on les plantes floreixen amb més força i els becs de pol·len són més severs.

Sabem que les al·lèrgies poden arribar a ser molt molestes, no obstant això, et recomanem seguir aquesta sèrie de consells per reduir el teu malestar i resistir durant la temporada:

  • Horaris: entre les 5 i 10 del matí i les 7 i 10 de la nit és quan s’acumula més pol·len, per això, recomanem reduir les teves activitats a l’aire lliure durant aquestes hores.
  • En el cotxe: és preferible mantenir les finestretes tancades durant els teus desplaçaments.
  • Filtres: col·locar filtres antipol·len en els aparells d’aire condicionat t’ajudarà a reduir aquests malestars – recorda sempre canviar-los amb freqüència!
  • Cuida els teus ulls: quan surtis al carrer, procura usar ulleres de sol, ja que aquestes t’ajudaran a protegir els teus ulls contra el pol·len.
  • La roba: moltes vegades la tela a la nostra roba funciona com un imant per al pol·len; solen quedar-se atrapats, i per això és recomanable dutxar-se i canviar-se de roba en arribar a casa. Així mateix, cuidem no estendre la roba en l’exterior.
  • Consulta al teu metge: també existeixen cures mèdiques amb antihistamínics. Aquests han d’estar recomanats pel teu metge, ja que són medicaments específics per a les teves al·lèrgies i cures de salut.

Recorda cuidar del teu cos i sistema immunològic, sempre alimentant-te saludablement, essent actiu i controlant els teus nivells d’estrès!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *