Com reduir el dolor de cervicals?

L’origen de la cervicàlgia pot ser molt divers, no obstant això, en gran part ve per l’estrès, males postures i càrrega de pes de manera prolongada. Per això, en el post d’avui t’expliquem alguns trucs posturals per a reduir les molèsties del dolor cervical.

Consells posturals

En l’oficina: quan estiguis davant de l’ordinador hi ha diversos factors que poden provocar l’aparició del dolor cervical. (1) La cadira ha de ser ergonòmica i més aviat rígida perquè no hagis de fer servir els teus músculs estabilitzadors per a mantenir la postura ni encorbar l’esquena. (2) El centre de la pantalla ha d’estar a l’altura dels teus ulls per a evitar flexionar massa el coll provocant una sobrecàrrega. (3) La taula és preferible que sigui ajustable a l’altura dels teus colzes per a mantenir les espatlles destensades.

En el llit: per a evitar l’aparició del dolor cervical és essencial mantenir el coll en una posició recta. Per això, no has de dormir boca avall. Si dorms boca amunt, escull un coixí baix que quan et posis de costat no sobrepassi l’altura de l’espatlla.

Portar objectes: sobrecarregar la zona cervical produeix una inflamació en les parts toves del coll i produeix dolor. Has de transferir la càrrega del pes a altres músculs del cos. Quan t’ajupis, fes-ho amb l’esquena recta i amb els genolls flexionats. Si carregues pes a l’esquena fes que el pes es distribueixi en totes dues espatlles. Evita les bosses creuades i d’anses massa fines.

Com reduir el dolor de cervicals?

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *