polls

Com eliminar els polls

Els polls i llémenes són, sens dubte, una de les amenaces més comunes per al cap dels nens i una preocupació per a pares i mares. La tornada a l’escola es converteix en un moment idoni per al contagi d’aquests paràsits. A més, és molt important que pares i mares estiguin atents doncs, de no detectar-los a temps, es poden propagar i arribar a afectar a altres integrants de la família.

Actualment trobem molts tractaments capil·lars i remeis comercials per eliminar aquests insectes, però molts d’ells poden ser massa forts per al cuir cabellut dels més petits. En aquest post, t’expliquem tres remeis casolans per acomiadar-nos dels polls i llémenes:

  • Fulles de romaní

Les fulles de romaní són conegudes per ser una de les millors herbes per a la cura capil·lar, ja que té propietats que enforteixen el pèl. A més, són capaços de frenar la caiguda i ajuden a mantenir-ho lliure de plagues com els polls i les llémenes.

Com utilitzar-ho?

Per a l’eliminació dels paràsits, aconsegueix fulles de romaní fresc i incorpora-les a una cassola amb aigua bullint durant 5 minuts. Un cop fet això, deixa-ho refredar el temps necessari i utilitza el líquid per rentar el pèl de l’arrel fins a les puntes.

  • Essència d’espígol

L’oli d’aquesta herba té una olor molt agradable per a nosaltres, però per als polls és molt molest. Gràcies a les seves propietats i a l’esmentada olor, pot ajudar a combatre aquestes petites bestioles de manera definitiva.

Com utilitzar-ho?

Aplicar una petita quantitat d’oli essencial d’espígol serà suficient per eliminar els paràsits del cuir cabellut.

polls

  • Vinagre de poma

El vinagre de poma aconsegueix eliminar aquesta plaga i assecar els seus ous. Així i tot, si hi ha molta invasió, potser aquest remei no és del tot eficaç i requereix d’un complement per a òptims resultats.

Com utilitzar-ho?

Barreja aigua amb vinagre de poma en una proporció 50/50 i després aplica el líquid per tot el cabell eixut.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *