Caminar y sus beneficios 2

Caminar i els seus beneficis

Sempre parlem de l’esport fent referència a córrer, anar en bici o nedar però ens deixem l’exercici físic moderat com és el simple fet de caminar. Per això hem decidit escriure aquest post per ensenyar-te alguns dels seus beneficis.

Enforteix la teva salut

En lloc d’agafar el transport i si el temps t’ho permet, vés caminant a tots els llocs. Caminar de manera regular farà que el teu cos s’enforteixi de manera interna i sigui més resistent a patir malalties cardíaques, ja que els nivells de colesterol (dolent) es redueixen com també la pressió arterial, que es manté més estable.

Millora la teva condició física

Com ja hem dit, caminar també és una forma d’activitat física. Quan caminem, els músculs del nostre cos es contrauen, contribuint a la formació de la massa muscular i la despesa de calories, que pot ajudar a la crema de greix.

Caminar y sus beneficios 3

T’aporta energia

En caminar contínuament, el nostre cos es veu obligat a augmentar el subministrament d’oxigen que arriba a les cèl·lules, que són les responsables que els músculs funcionin correctament. Aquest flux d’oxigen revitalitza el cos i la ment i fa que et sentis amb més energia que quan estàs assegut, on part dels teus músculs es troben en un estat de repòs.

Caminar y sus beneficios 1

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *