Caiguda del cabell? Set tips per evitar-ho

La caiguda del cabell és un problema que afecta tant als homes com a les dones, i desgraciadament, cada vegada amb més freqüència. Els efectes que ho causen poden ser molts, per exemple, l’estrès, la genètica o una mala alimentació. Encara que la majoria de casos tenen solució, són difícils de tractar, i la millor forma d’evitar la caiguda és evitar els factors que la fan aparèixer.

A continuació et presentem alguns consells que et poden ajudar, de forma natural, a prevenir la caiguda sense haver d’arribar a prendre fàrmacs o pagar costosos trasplantaments de cabell:

foto1

  • Menja de manera saludable, és a dir, segueix una dieta variada i equilibrada, lliure de greixos i sucres en excés. Prova de menjar aliments amb vitamines A, B o C, ferro, zinc o àcid fòlic que estimulen el creixement natural del cabell.
  • Protegeix el teu cap del sol, sobretot als mesos de calor, quan els rajos UVA són més elevats. Utilitza gorres, barrets o fins i tot productes de protecció solar per al cabell.
  • Rentat el cap amb freqüència per evitar que es formi una capa de greix a la superfície del cuir cabellut. L’excés d’aquest tapona els capil·lars i evita que els cabells creixin amb normalitat.
  • Aplica una infusió de té verd per tot el cabell un cop hagis tret el sabó i acabat de rentar. Els seus efectes antioxidants ajuden al creixement del cabell.
  • Fes-te massatges amb olis essencials utilitzant les puntes dels dits. Els més eficients són els de romaní, ametlles o d’oliva, ja que incrementen el fluix sanguini i enforteixen les arrels.
  • Aplica’t mascaretes de ceba o remolatxa triturada durant 30 minuts per tot el cuir cabellut. Aquests aliments redueixen la inflamació i milloren la circulació als capil·lars del cap, cosa que fomenta l’aparició de nous cabells.
  • Relaxa’t. Reserva una estona al dia per prendre un té, llegir o meditar. Qualsevol activitat que et tranquil·litzi i eviti l’estrès, ja que aquest és un dels principals causants del problema que estem comentant.

Per tant, si notes que el teu volum de cabells disminueix, no t’amoïnis, existeixen moltes solucions, algunes són les comentades en aquest post, però existeixen moltes més. Si sents que cap de les anteriors fa efecte, comenta-ho amb el teu metge, però recorda, l’estrès és el teu pitjor enemic, així que respira fondo i calma.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *