Aliments rics en greixos 3

TOP 5 Aliments rics en greixos que són bons per a la salut

Els greixos són una part indispensable de la nostra dieta. Amb el temps han guanyat mala fama pel fet que en el mercat existeixen molts tipus d’aliments ultra processats que porten una gran quantitat de greixos. Però si escollim els greixos adequats i els consumim de manera moderada, obtindrem molts beneficis per la nostra salut. Avui et recomanem 5 d’aquests aliments. 

TOP 5 Aliments rics en greixos que són bons per a la salut

Alvocat

És una gran font de fibra, potassi i vitamines C i K. Ajuda a regular la glucosa en sang i a normalitzar el colesterol gràcies a l’àcid oleic. També és una de les fruites amb menys carbohidrats.

Aliments rics en greixos 2

Xocolata

La xocolata pot ser un aliment excel·lent per la nostra alimentació saludable. Evidentment no parlem de la típica xocolata amb llet, sinó de la xocolata amb un mínim 85% de cacau. A partir d’aquest percentatge la xocolata ens permet apreciar el seu sabor, ens aporta ferro, magnesi, antioxidants, i ens ajuda a regular la pressió arterial.

Oli d’oliva

És l’oli per excel·lència. Aporta gran quantitat de beneficis. És antioxidant, té vitamines E i K, omega 3. És antibacterià, ajuda a regular la tensió arterial i millora la resposta del sistema immune. 

Aliments rics en greixos 1

Fruits secs

Els fruits secs són molt versàtils. Ideals per complementar nutricionalment els nostres plats, siguin dolços o salats, sent una font important d’omega 3 i proteïnes vegetals. Els fruits secs tenen vitamina E, seleni, calci i magnesi. A més, afavoreixen la memòria i tenen efecte antiinflamatori. 

Ous

Els ous són considerats un dels aliments més nutritius. Contenen vitamines del grup B, D, A, E i K, minerals com el zinc, ferro, magnesi i seleni. Al ser una font de proteïnes, són idonis pel manteniment muscular. Per últim, els ous tenen colina que cuida de les cèl·lules cerebrals i regula el colesterol bo. 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *