cuidar la pell a la tardor 4

5 Trucs per cuidar la teva pell a la tardor

El canvi d’estació no ha trigat a arribar i la teva pell segur que ho ha començat a notar. Pell seca, rugosa, esquerdada … Et sona? Amb els 5 trucs que t’expliquem al post d’avui, podràs sentir la teva pell molt més saludable aquesta tardor.

Hidrata’t

Encara que no suem igual que a l’estiu, el cos necessita una quantitat òptima d’aigua i humitat per dur a terme les seves funcions. D’una banda, has de mantenir el consum d’aigua per sobre dels 2 litres diaris. D’altra, hidrata la teva pell amb cremes de qualitat per mantenir-la llisa i ferma. Fes-ho després de la dutxa, un cop t’aixequis o abans d’anar-te’n al llit.

cuidar la pell a la tardor 1

Fer servir protector solar

La sensació de temperatura no és proporcional a la incidència que té el sol a la nostra pell, ja que el sol segueix irradiant raigs gamma que penetren i fan malbé la nostra pell. Abans de sortir de casa, aplica’t una fina capa a les zones més sensibles, com la cara, coll i mans. Comença amb factor de protecció 30 i puja segons la claredat de la teva pell.

Disminueix la ingesta d’alcohol

A més de tenir efectes en els nostres òrgans interns, el consum d’alcohol té incidència en tota la superfície cutània del nostre cos. El principal efecte de l’alcohol és la deshidratació de la pell, el que fa que envelleixi molt més ràpid.

cuidar la pell a la tardor 2

Evita els canvis bruscos de temperatura

El canvi de temperatura de l’exterior amb l’interior de casa, el vehicle o lloc de treball desequilibra encara més les vascularitzacions de la pell, fet que provoca vermellors, capil·lars trencats i més deshidratació. Sempre que sigui possible, intenta que el canvi de temperatures sigui el menys agressiu possible.

Cuida l’alimentació

Introdueix en la teva alimentació aliments rics en microelements com vitamines i minerals per mantenir fort el teu metabolisme i no patir refredats que tinguin incidències en la pell. Ens referim a un major consum de fruita i verdura de temporada, a nosaltres ens encanta! Recomanem aliments com les carxofes, carabasses, moniatos, així com els kiwis, mandarines i magranes.

cuidar la pell a la tardor 3

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *