deixar de procrastinar 4

5 Maneres de deixar de procrastinar

Procrastinar és el costum de deixar una tasca per a després. Aquesta tendència pot provocar frustració, mal humor i fins ansietat en veure que no arribes als teus objectius. En el post d’avui t’expliquem alguns trucs per a superar aquest mal hàbit.

Estableix rutines

Les rutines són tasques repetitives que fem cada dia. Si aconseguim convertir la tasca que procrastinem com una rutina serà molt més fàcil completar-la que de normal. S’estima que perquè una tasca concreta es converteixi en rutina / hàbit s’ha de practicar durant més de 60 dies.

deixar de procrastinar 1

Temporitza

Valorem més el temps quan som capaços de mesurar-lo perquè som conscients del seu cost. Si acostumes a cronometrar les teves tasques durant una fase inicial, et serà més fàcil enfrontar-les perquè sabràs el temps real que necessites per dur-les a terme.

Prioritza

Establir prioritats és la manera més eficaç per deixar de procrastinar. Cada dia, tracta d’establir 3 prioritats. Veuràs que aquelles tasques que no tinguin valor seran menys temptatives.

deixar de procrastinar 5

Recompensat

El cervell humà funciona a partir d’incentius. Si cada vegada que evites procrastinar et dónes una recompensa, et serà més fàcil reunir els esforços per superar les tasques.

Evita les distraccions

El dispositiu mòbil és una de les distraccions que més temps ens treuen cada dia. Per no caure en la temptació de mirar-lo quan no sigui necessari, desactiva les notificacions que no són essencials i si pots tenir-lo fora de l’abast del braç encara millor.

deixar de procrastinar 3

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *