Hàbits saludables 7

5 Hàbits saludables per les festes nadalenques

Mantenir uns hàbits saludables durant les festes nadalenques no sembla fàcil, les temptacions són tan accessibles que ens és impossible dir que no. No obstant, mantenir uns hàbits saludables i gaudir del Nadal són dos conceptes que poden anar perfectament de la mà. Tot això t’ho expliquem al blog d’avui on trobaràs 5 senzills trucs per tenir cura de la teva salut durant aquestes festes.

Respecta les hores de descans

És lògic que els teus horaris de son es vegin distorsionats durant aquestes festes. Recorda que el teu organisme necessita entre 7 i 8 hores de descans per funcionar. Encara que no vagis a dormir i t’aixequis a les mateixes hores, intenta dormir les hores suficients encara que et llevis una mica més tard. També pots complementar les teves hores de son fent la migdiada.

Hàbits saludables 5

Fes exercici físic

No cal fer una marató ni matar-te al gimnàs per mantenir la forma durant aquests dies. Pots optar per l’exercici moderat caminant entre una i dues hores diàries.

Hidrata’t constantment

L’aigua ens ajuda a eliminar toxines del cos, restes de males digestions i hidratar el nostre cervell perquè pugui funcionar efectivament. Si veus complicat tenir una ampolla d’aigua sempre al costat, pots beure deliciosos tes nadalencs com també sucs naturals.

Hàbits saludables 4

Sorprèn amb plats originals i saludables

Utilitzar ingredients amb alt valor nutritiu i fer servir processos de preparació poc abrasius són dues claus per a una cuina saludable. Evita les salses molt elaborades i els processos de cocció que tinguin molt de greix. Les verdures de temporada, les carns poc magres i el peix blau poden ser els teus millors aliats.

Beu per plaer i fes-ho moderació

Pel que respecta a les begudes alcohòliques és important decantar-se per la qualitat que per la quantitat. Tracta d’assaborir i gaudir d’un producte fet amb cor i ànima abans que fer-ho per pressió social o per embriagar-te.

Hàbits saludables 6

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *