3 Maneres d'evitar molèsties del sistema digestiu 1

3 Maneres d’evitar molèsties del sistema digestiu

Tots nosaltres sentim molèsties digestives de manera ocasional com malestar estomacal, acidesa, diarrea o gasos. Si aquests es donen amb freqüència, poden afectar greument la nostra qualitat de vida. Per sort, amb alguns canvis d’hàbit i dieta podem millorar el procés de digestió de manera natural. Descobreix-ho al nostre blog amb tres simples passos.

Menjar de veritat

El menjar processat és la causa més gran de malestar estomacal, producte de substitutius alimentaris i conservants químics que porta. Tot això contribueix a la inflamació dels nostres òrgans. A vegades és complicat evitar aquests productes, per això pot ser una bona opció portar menjar preparat de casa o acudir a restaurants saludables que ofereixin l’opció per emportar.

3 Maneres d'evitar molèsties del sistema digestiu 3

Hidrata’t

El restrenyiment és un signe comú d’una falta de líquids. Una quantitat recomanada entre 1.5 i 2 litres, podria ajudar a prevenir aquestes molèsties. Tingues en compte que en moments d’exercici o clima càlid, hauries d’augmentar aquestes quantitats notòriament. A més, si vols donar-hi un toc de sabor, sempre pots fer-te infusions i tes, així també aprofites els beneficis curatius que ens ofereixen les plantes.

3 Maneres d'evitar molèsties del sistema digestiu 4

Allunya’t dels mals hàbits

Hauríem d’evitar els mals hàbits com fumar, beure alcohol o anar a dormir tard (dormint poc). El seu impacte en el sistema nerviós i biològic és enorme. Per exemple, fumar està associat amb el desenvolupament de reflux àcid, provocant una sensació molt desagradable.

3 Maneres d'evitar molèsties del sistema digestiu 2

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *