Menjar fruita després de cada àpat engreixa?

A tots ens agrada la fruita, i la majoria de nosaltres la mengem com a postres després de cada àpat, oi? Sabem que té multitud de beneficis per la quantitat de nutrients i vitamines que ens aporten. Tot i això, som molts els que seguim dubtant del millor moment per menjar-la. Pensem en ella com a postres i com a tal la tractem, encara que sí, és el pitjor moment per menjar fruita. Per què? La majoria dels nutrients que ens aporten en ingerir-les es perden a través del procés digestiu, ja que és més llarg del normal per la gran quantitat de menjar i per la fermentació a l’estómac. En fermentar-se en l’estómac, es multipliquen les calories que ens aporten i acaben convertint-se en sucre i més tard en greix.

També cal recordar el poder saciant que ens ofereix la fruita, en contenir altes quantitats de fibra fa que tinguem sensació saciant molt més ràpid.

Els millors moments per prendre fruites poden ser:

  • Amb l’estomac buit, abans d’esmorzar, just després d’aixecar-nos.
  • Com a petit àpat entre menjars per augmentar l’efecte saciant.
  • Fins i tot com a entrant d’un menjar.

Menjar fruita després de cada àpat engreixa?

Si tu ets d’aquells que després de sopar menja una peça de fruita, et serà molt difícil baixar de quilos o mantenir la teva figura. Això passa perquè la fruita conté gran quantitat d’aportació energètica que acceleren el metabolisme, i si sopem i poc temps després ens anem a dormir no aconseguirem cremar aquesta energia.

Per això, la major part dels nutricionistes recomanen ingerir la fruita a l’hora d’esmorzar com a millor opció, ja que ens genera l’energia suficient per a començar el dia amb tot el que necessita el nostre organisme.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *