Acne a la tardor, hi ha solució?

En les estacions fredes i després de l’estiu, es produeix un efecte rebot i els brots d’acne apareixen amb més força. Per això és important saber que les pells sensibles i greixoses han de tenir especial cura a l’hora d’exposar-se al sol. Cuidar la teva pell de manera habitual, rentar-la dues vegades al dia, utilitzar protector solar, utilitzar tònics, cremes hidratants i cremes antiacne, és més important del que et penses!

El principal per evitar l’aparició d’acne és una correcta hidratació. Normalment, en les èpoques de més fred la pell tendeix a assecar-se per les baixes temperatures i l’ús de calefaccions ressequen el nostre entorn. És per això que és fonamental beure 2 litres d’aigua diaris i hidratar la nostra pell des de l’interior i l’exterior amb una bona crema hidratant. És important aclimatar la nostra pell a la nova temporada amb la utilització d’exfoliants i cremes relaxants. Com no és bo abusar d’aquests mètodes, és recomanable realitzar-ho només una vegada a la setmana.bloc acne dentro

L’alimentació també és un punt a tenir en compte. Seguir una dieta sana i equilibrada en la qual les vitamines estan presents és fonamental. La fruita i la verdura són indispensables incloure-les en la nostra dieta, ja que ens aporten vitamina A i les del grup B que ens ajuden a aconseguir una perfecta salut cutània.

Una de les millors solucions és invertir en una màscara purificant utilitzant-la amb constància dues vegades al mes per aconseguir una pell molt més neta. El protector solar és fonamental que sigui oil-free (lliure d’olis) d’aquesta manera evitarem greixar la pell i no augmentarem la grandària del porus. Una altra opció si observem que no disminueix l’acne, és realitzar una neteja de cutis en un centre de bellesa de confiança.

I finalment, no cal tocar-se els grans de la cara amb les mans brutes. Recordeu-ho!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *